Arta, Cultura, Portofolii artisti
Articole arta si cultura
Analize de arta Interviuri artisti Portofolii artisti
Acasa
Editorial
Evenimente
Stiri
Newsletter
Legaturi
Contact

 

 
 

Abonati-va la newsletterul Art Business!

[15 aprilie 2014]
Pe 15 aprilie 1452 s-a născut Leonardo Da Vinci, reprezentat de seamă al Renascentismului italian, om de ştiinţă şi totodată sculptor, pictor, arhitect, muzician şi scriitor, un adevărat...

Mai multe stiri »

   « Arta şi preţul psihologic
   « Teoria instituţională a artei
   « Factori ce influenţează evaluarea lucrărilor de artă
   « Despre relaţia între Economie şi Artă
   « Comemorare Leonardo da Vinci
   « Expoziția „Jubileu - Nicolae Maniu”

 
 
Arhiva August 2022
Mon Tue Wen Thu Fri Sat Sun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
       

 
Cat timp petreceti pe Facebook?
zilnic
de 2-3 ori pe saptamana
doar in week-end
de 4-6 ori pe luna
o data pe luna
deloc
Editorial - Love on the run

[04 februarie 2010]
Laura Breiner

   Luna februarie e luna în care renunţ, mă dau bătută. E luna în care sunt supusă presiunilor comerciale, frumos ambalate sub denumirea de luna iubirii. Ştiu că urmează o perioadă în care trebuie să demonstrez cât de mult iubesc şi – mai ales – dacă iubesc cu adevărat! E o cursă contra-cronometru în a declara, în a dărui. Sf. Valentin şi Dragobetele sunt două sărbători exploatate la maxim în această lună, toate acum, un fast marketing care mă oboseşte … Ne pierdem fericirea pentru că suntem în grabă, ne uităm iubirile pentru că suntem pe fugă. Aproape că ţi-ai strânge existenţa în valiză şi ai porni la drum ... Mi-e dor de întâlnirile pe ascuns, de scrisorile de dragoste furişate în cutia poştală, de plimbările lungi, de conversaţiile timide şi mult aşteptatul sărut de la despărţire. Atunci ... luna iubirii era în orice perioadă a anului, atât timp cât dragostea zvâcnea în vene.
   Acum, conversăm pe chat sau prin sms, ne uităm la cel mai recent film descărcat şi la ultimele noutăţi mondene, ne întâlnim seara, în club sau direct în dormitor. Am înlocuit sentimentul cu acţinea, zilele sunt prea încărcate pentru a pierde timpul, aşa că am concentrat totul într-o singură lună ... pentru că dacă nu acum, atunci când?

   Luna februarie e luna în care renunţ, mă dau bătută: nu pot iubi doar o lună pe an. Sunt un outsider. Sau, poate, reprezint o altă generaţie.

 

 
Termeni si conditii Copyright © 2008 Art Business. Realizat de Web Design Media