Arta, Cultura, Portofolii artisti
Articole arta si cultura
Analize de arta Interviuri artisti Portofolii artisti
Acasa
Editorial
Evenimente
Stiri
Newsletter
Legaturi
Contact

 

 
 

Abonati-va la newsletterul Art Business!

[15 aprilie 2014]
Pe 15 aprilie 1452 s-a născut Leonardo Da Vinci, reprezentat de seamă al Renascentismului italian, om de ştiinţă şi totodată sculptor, pictor, arhitect, muzician şi scriitor, un adevărat...

Mai multe stiri »

   « Arta şi preţul psihologic
   « Teoria instituţională a artei
   « Factori ce influenţează evaluarea lucrărilor de artă
   « Despre relaţia între Economie şi Artă
   « Comemorare Leonardo da Vinci
   « Expoziția „Jubileu - Nicolae Maniu”

 
 
Arhiva January 2021
Mon Tue Wen Thu Fri Sat Sun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
       

 
Cat timp petreceti pe Facebook?
zilnic
de 2-3 ori pe saptamana
doar in week-end
de 4-6 ori pe luna
o data pe luna
deloc
Evenimente - "Rencontres"

[23 ianuarie 2009]
art-business.ro

  JOI, 5 Februarie 2009, orele 19:30 va invitam la Sala Rapsodia sa vizionati "RENCONTRES". O piesă cu un incredibil umor, care dinamitează clişeele; un spectacol epuizant, cu actori care au o condiţie fizică de maratonişti. Iar inteligenţa lor şi modul în care îşi traduc corporal poveştile, te iau prin surprindere. Violeta Totir şi Dragos Huluba, într-un spectacol gândit, montat şi jucat chiar de ei, îşi trec multiplele personalităţi prin câteva momente febrile din istoria filmului.. Subit recognoscibile, personajele în alb-negru din zorii cinematografiei amintesc cu haz de marile poveşti de amor din "Casablanca", "Titanic", "Singing in the Rain".
  Dan Puric urmareste in stilul promovat, ca si discipolii sai, armonizarea pantomimei, mijloc principal de exprimare, cu dansul esentializat. "Rencontres" este o... "intalnire" cu harul celor ce vor sa comunice sincer si direct, emotie publicului. "Rencontres" a avut cronici favorabile şi în presa străină, după ce a participat în Cehia, la un festival Internaţional al Artelor Spectacolului. Anul acesta a fost inclus şi pe afiş în Festivalul Underground de la Arad, Festivalul Comediei Româneşti şi la Festivalul MaiFest - mari actori, mari regizori, mari dramaturgi - organizat de UNESCO la Cluj. În această vară spectacolul s-a jucat din nou la Luxemburg (19 iunie) şi la Festivalul International de teatru de la Belgrad unde a obtinut doua importante premii(5 iulie). "Rar un asemenea spectacol în lumea teatrală de azi... un comentariu fin asupra dragostei cu un umor rafinat marca sigură a unui talent inteligent" (Dan Puric)
  Nu ocoliti acest spectacol chiar daca sala "Rapsodia" nu este un teatru elegant cum sunt suratele sale din Capitala.. Aflata in centrul istoric supus acum renovarii, sala va beneficia curand de o modernizare si va apartine definitiv Companiei de Teatru "Passe Partout D.P.", care isi merita un loc in peisajul cultural bucurestean.
  Pentru rezervari si bilete: casa salii Rapsodia din Str. Lipscani nr. 53, telefon 021/315.89.80 sau 0734.540.593, zilnic in intervalul orar 11.00-18.00.

 
Termeni si conditii Copyright © 2008 Art Business. Realizat de Web Design Media