Arta, Cultura, Portofolii artisti
Articole arta si cultura
Analize de arta Interviuri artisti Portofolii artisti
Acasa
Editorial
Evenimente
Stiri
Newsletter
Legaturi
Contact

 

 
 

Abonati-va la newsletterul Art Business!

[15 aprilie 2014]
Pe 15 aprilie 1452 s-a născut Leonardo Da Vinci, reprezentat de seamă al Renascentismului italian, om de ştiinţă şi totodată sculptor, pictor, arhitect, muzician şi scriitor, un adevărat...

Mai multe stiri »

   « Arta şi preţul psihologic
   « Teoria instituţională a artei
   « Factori ce influenţează evaluarea lucrărilor de artă
   « Despre relaţia între Economie şi Artă
   « Comemorare Leonardo da Vinci
   « Expoziția „Jubileu - Nicolae Maniu”

 
 
Arhiva January 2021
Mon Tue Wen Thu Fri Sat Sun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
       

 
Cat timp petreceti pe Facebook?
zilnic
de 2-3 ori pe saptamana
doar in week-end
de 4-6 ori pe luna
o data pe luna
deloc
Evenimente - The Regular Irregularitz

[21 mai 2009]
art-business.ro

   Universitatea De Artă Şi Design Cluj-Napoca organizează în perioada 21 mai – 8 iunie 2009 expoziţia „The Regular Irregularitz” aparţinând artistei germane Ursula Oberhauser. Vernisajul expoziţiei va avea loc pe data de  21 mai 2009, ora 18, în sălile Galeriei Casa Matei.
   Ursula Oberhauser nu se află pentru prima dată cu o expoziţie în România. Ea a mai expus anul trecut în Galeria de Artă Contemporană a Muzeului Brukenthal din Sibiu, apoi în cadrul Bienalei din Bucureşti şi, în sfârşit, în galeria Studio B5 din Târgu Mureş.
   Absolventă a departamentului de sculptură şi de pedagogia artei din cadrul Academiei de Artă din Munchen, precum şi a unui program postuniversitar de terapie prin artă, Ursula Oberhauser s-a remarcat printr-o serie de expoziţii personale şi colective organizate în importante galerii de artă din Germania, cu precădere în Munchen şi în Berlin.
   Prin expoziţia „The Regular Irregularity”, Ursula Obuerhauser aduce la Cluj o serie de instalaţii caracteristice viziunii sale artistice. Pentru obiectele şi instalaţiile sale artista germană foloseşte materiale care vin din zona existenţei cotidiene. Aceste materiale sunt transformate potrivit esteticii lor de bază şi a calităţilor care trec dincolo de utilizarea lor primară. Prin instalaţiile sale Ursula Oberhauser acţionează direct asupra spaţiului expoziţional şi a condiţiilor sale specifice de expunere. Prin lucrările sale încearcă să reflecte atmosfera specifică a spaţiului.
   Expoziţia „The Regular Irregularity” semnată Ursula Oberhauser va fi deschisă publicului iubitor de artă până pe data de 8 iunie 2009, în Galeria Casa Matei.

 
Termeni si conditii Copyright © 2008 Art Business. Realizat de Web Design Media