Arta, Cultura, Portofolii artisti
Articole arta si cultura
Analize de arta Interviuri artisti Portofolii artisti
Acasa
Editorial
Evenimente
Stiri
Newsletter
Legaturi
Contact

 

 
 

Abonati-va la newsletterul Art Business!

[15 aprilie 2014]
Pe 15 aprilie 1452 s-a născut Leonardo Da Vinci, reprezentat de seamă al Renascentismului italian, om de ştiinţă şi totodată sculptor, pictor, arhitect, muzician şi scriitor, un adevărat...

Mai multe stiri »

   « Arta şi preţul psihologic
   « Teoria instituţională a artei
   « Factori ce influenţează evaluarea lucrărilor de artă
   « Despre relaţia între Economie şi Artă
   « Comemorare Leonardo da Vinci
   « Expoziția „Jubileu - Nicolae Maniu”

 
 
Arhiva August 2020
Mon Tue Wen Thu Fri Sat Sun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

 
Cat timp petreceti pe Facebook?
zilnic
de 2-3 ori pe saptamana
doar in week-end
de 4-6 ori pe luna
o data pe luna
deloc
Stiri - "Simbolul pierdut"

[02 octombrie 2009]
art-business.ro

   Grupul Editorial RAO lanseaza un sistem inedit de promovare a titlului "Simbolul pierdut" de Dan Brown, autorul romanului "Codul lui Da Vinci".
    La numai doua saptamani de la aparitia titlului in limba engleza, editorii romani ai lui Dan Brown pun la dispozitia cititorilor din toata tara un sistem inedit de rezervare a romanului "Simbolul pierdut" in limba romana, pe baza de tichet de precomanda. Editia in limba romana a romanului "Simbolul pierdut" va fi disponibila in rafturile tuturor librariilor din tara incepand cu 18 ianuarie 2010.Sistemul nu a mai fost utilizat pana acum in Romania si se refera la un tiraj special pe care Editura RAO il pregateste pentru 10 decembrie a.c., cu mai bine de o luna inaintea aparitiei volumului in librarii. 
   Toti cei care isi doresc aceasta carte inainte de lansarea oficiala pe piata din Romania, pot achizitiona tichetul in perioada 1 octombrie - 30 noiembrie. In plus, tichetul de precomanda ofera si o reducere exceptionala de 14 lei pentru fiecare exemplar rezervat.In cazul cumpararii tichetului de pe site-urile Editurii, cartea va fi trimisa prin curier incepand cu 10 decembrie la adresa indicata de cumparator.
   Romanul este rezultatul a cinci ani de cercetare si documentare, iar actiunea se concentreaza in 12 ore, in care eroul de la Harvard, profesorul Robert Langdon, ne conduce alert si codificat in culisele tainice ale masoneriei. "Am fost intotdeauna fascinat de puterile oculte, de societatile secrete. Am crescut intr-un oras din New England, unde exista o loja masonica deasupra teatrului local si vroiam sa aflu ce se intampla acolo", declara Dan Brown cu prilejul lansarii.

 

 
Termeni si conditii Copyright © 2008 Art Business. Realizat de Web Design Media