Arta, Cultura, Portofolii artisti
Articole arta si cultura
Analize de arta Interviuri artisti Portofolii artisti
Acasa
Editorial
Evenimente
Stiri
Newsletter
Legaturi
Contact

 

 
 

Abonati-va la newsletterul Art Business!

[15 aprilie 2014]
Pe 15 aprilie 1452 s-a născut Leonardo Da Vinci, reprezentat de seamă al Renascentismului italian, om de ştiinţă şi totodată sculptor, pictor, arhitect, muzician şi scriitor, un adevărat...

Mai multe stiri »

   « Arta şi preţul psihologic
   « Teoria instituţională a artei
   « Factori ce influenţează evaluarea lucrărilor de artă
   « Despre relaţia între Economie şi Artă
   « Comemorare Leonardo da Vinci
   « Expoziția „Jubileu - Nicolae Maniu”

 
 
Arhiva May 2021
Mon Tue Wen Thu Fri Sat Sun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

 
Cat timp petreceti pe Facebook?
zilnic
de 2-3 ori pe saptamana
doar in week-end
de 4-6 ori pe luna
o data pe luna
deloc
Evenimente - Alter Ego

[25 septembrie 2011]
art business

Teatrul Odeon in parteneriat cu Danaartgallery.ro  au placerea sa va invite la inaugurarea  “Galeriei de arta contemporana Odeon”, miercuri, 5 octombrie, ora 18.00, la Sala Studio.

alter ego

O data cu deschiderea noii sali Studio a teatrului, a aparut si oportunitatea unui nou spatiu expozitional. Prin colaborarea cu Danaartgallery.ro ne propunem ca  expozitiile de arta contemporana sa capate un caracter permanent, cu scopul promovarii tinerilor artisti.

Spectatorii vor putea astfel admira pe intreg parcursul stagiunii,  lucrari de arta oferite de pictori, graficieni, sculptori, fotografi si ii vor putea cunoaste personal pe artisti cu ocazia vernisajelor.

Expozitia  inaugurala  cu titlul “Alter Ego “ este o  expozitie de grup de fotografie si va cuprinde imagini foto, arta digitala , colaj si instalatie pe aceasta tema. Este ilustrata dedublarea persoanei, un alt eu , mai multe persoane cu aceeasi personalitate. Expozitia pune in prim plan personalitatea multipla, omul din ziua de azi care reuseste sa isi ascunda celelalte fete, sau dimpotriva expune cu mandrie mai multe imagini. Printre subiecti sunt tinerii care incearca sa gaseasca o masca pentru personalitatea lor fragila, vulnerabila , in curs de definire , artistul care se cauta in opera lui de fiecare data.

Vor expune mai multi artisti  dintre  care ii amintim pe: Eugen Iovan, Daniel Craciun, Cristina Tinta, Diaconu Valeria, Alina Manole,Corina Sarbu, Otilia Canavra, Nadina Pascariu, Raluca Deca Caragea, Mirela Bichigeanu.

 

Expozitia va fi deschisa in perioada 5-26 octombrie 2011.

Mai multe detalii privind evenimentele organizate de Teatrul Odeon si danaartgallery gasiti pe http://www.teatrul-odeon.ro respectiv  www.danaartgallery.ro

 
Termeni si conditii Copyright © 2008 Art Business. Realizat de Web Design Media